Toffe campings met zwembad om te bezoeken

Volledige reisgids kopen voor € 10

Toffe campings met zwembad om te bezoeken

16 augustus 2023 in Reisinfo0 reacties

Een campingvakantie is altijd een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuur. Maar wat als je ook nog eens kunt genieten van een verfrissende duik in een prachtig zwembad? In deze blog zal ik de tofste campings met zwembad bespreken die je absoluut moet bezoeken. Deze campings bieden niet alleen geweldige faciliteiten, maar ook een prachtige omgeving en een onvergetelijke vakantie-ervaring. Nog opzoek naar een camping met zwembad? Lees dan vooral verder!

  1. Camping Union Lido, Italië

Als het gaat om campings met zwembaden, mag camping Union Lido in Italië zeker niet ontbreken. Gelegen aan de prachtige kust van Cavallino-Treporti, vlakbij Venetië, biedt deze camping maar liefst zeven zwembaden om uit te kiezen. Het waterpark op camping Union Lido is een waar paradijs voor zowel kinderen als volwassenen. Met glijbanen, watervallen, jacuzzi's en een lazy river is er voor ieder wat wils.

De zwembaden zijn omgeven door prachtige groene tuinen en palmbomen, waardoor je je in een tropisch paradijs waant. Daarnaast biedt de camping ook direct toegang tot een prachtig privéstrand, waar je kunt genieten van de zon en de zee. Met uitstekende faciliteiten, zoals restaurants, winkels en sportvelden, is camping Union Lido de perfecte bestemming voor een ontspannen en plezierige vakantie.

  1. Zaton Holiday Resort, Kroatië

Camping Zaton Holiday Resort is een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Het resort ligt in het prachtige Kroatië, aan de Adriatische kust, en heeft een indrukwekkend zwembadcomplex dat zeker de aandacht trekt.

Met maar liefst vijf zwembaden, waaronder ook een kinderbad, is er voor iedereen wat wils. Het zwembadcomplex is omgeven door een weelderig groen landschap en biedt voldoende ligbedden en parasols om te genieten van de zon. Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer actie, zijn er ook glijbanen en waterattracties beschikbaar.

Daarnaast organiseert het resort regelmatig leuke activiteiten en spelletjes in het zwembad, zoals waterpolo en aqua-aerobics. Het zwembadcomplex is een populaire ontmoetingsplaats voor gasten van alle leeftijden, waar ze kunnen ontspannen, plezier kunnen hebben en nieuwe vrienden kunnen maken. Kortom, het zwembadcomplex van camping Zaton Holiday Resort is een absolute must-visit voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

  1. Camping La Sirène, Frankrijk

Nog een geweldige camping in Frankrijk met een prachtig zwembad is camping La Sirène. Deze vijfsterren camping, gelegen in de buurt van Argelès-sur-Mer, biedt een indrukwekkend waterpark met maar liefst 10 zwembaden en 9 glijbanen. Het waterpark is ontworpen als een tropisch paradijs, met palmbomen, watervallen en exotische planten.

De zwembaden zijn geschikt voor alle leeftijden, met aparte kinderbaden, peuterbaden en zelfs een verwarmd binnenzwembad. Voor de avontuurlijke gasten zijn er glijbanen en een wildwaterbaan. Daarnaast biedt camping La Sirène ook tal van andere faciliteiten, zoals restaurants, winkels, sportvelden en een spa.

Met de prachtige stranden van de Middellandse Zee, op slechts een steenworp afstand, is camping La Sirène de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Kroatië met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis door Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?