Waar verblijven in Perugia? Dé 10 leukste Hotels om te overnachten in Perugia

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar verblijven in Perugia? Dé 10 leukste Hotels om te overnachten in Perugia

8 augustus 2024 in Umbrië0 reacties

Onze favoriete hotels voor je bezoek aan Perugia: waar overnachten tijdens je vakantie in Perugia?

Tijdens je bezoek aan Perugia heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en verblijven in Perugia in een overzicht gezet.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Budgetvriendelijk overnachten in Perugia

Op reis met een beperkt budget? Hierbij enkele budgetvriendelijke verblijven in Perugia.

Budgetvriendelijke accommodaties in Perugia:

  • La Camere di Casa Cassandra: Een leuke accommodatie dichtbij verschillende bezienswaardigheden. Dit verblijf biedt rookvrije kamers en heeft een gedeelde keuken en gedeelde badkamer. Het stadscentrum is op wandelafstand van dit verblijf. Meer info en boeken.
  • B&B Spring: Deze accommodatie ligt op zo'n 15 minuten van het centrum van Perugia. Alle rookvrije kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning en een kluisje. Er is ontbijt beschikbaar in het verblijf waarbij je kan kiezen om in de eerkamer of buiten op het terras te eten. Er zijn ook ontspannende activiteiten beschikbaar zoals een basketbalveld, speeltuin en tafeltennistafels. Meer info en boeken.
  • Primavera Mini Hotel: Dit 3-sterren hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Perugia. Alle kamers hebben een eigen badkamer, gratis WiFi en een flatscreen-tv. De accommodatie is volledig rookvrij. Meer info en boeken.
  1. Gezellige Accommodaties in Perugia

Perugia heeft een tal van accommodaties en verblijven, van budgetvriendelijk tot luxe verblijven en alles daartussen. De accommodaties kunnen zowel in het centrum als aan de rand van Perugia liggen. Wij bespreken hier graag enkele gezellige verblijven zowel in het centrum en op de rand van Perugia.

Onze 4 favoriete gezellige verblijven in Perugia

  • Hotel Priori Secret Garden: Dit 4-sterrenverblijf ligt in het centrum van Perugia. Deze accommodatie heeft een fitnesscentrum, private parking, een terras en een bar. De gehele accommodatie is rookvrij en beschikt over airconditioning. Alle kamers hebben een eigen badkamer en sommige kamers hebben een kitchenette met ijskast. Dit verblijf biedt een ontbijt aan en je kan hier alsook een fiets huren indien je Perugia graag met de fiets wil verkennen. Meer info en boeken.
  • Hotel La Rosetta: Een prachtig 4-sterrenhotel dichtbij verschillende bezienswaardigheden en in het centrum van Perugia. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je verschillende keukens kan terugvinden, alsook vegetarische, zuivelvrije en glutenvrije opties zijn beschikbaar. Verder zijn er rookvrije kamers. Meer info en boeken.
  • La Meridiana Bleisure Hotel: Op de rand van Perugia vind je dit 4-sterrenhotel. Deze accommodatie heeft een seizoensgebonden buitenzwembad, eigen restaurant met Italiaanse recepten en rookvrije kamers met airconditioning. Het personeel is zeer behulpzaam en geeft graag meer informatie over de omgeving. Verder is er een leuke speeltuin op het terrein en kan je via de conciërge verschillende activiteiten boeken. Meer info en boeken.
  • Forma Your Boutique Suite: Zo'n 15 kilometer buiten het centrum van Perugia ligt deze mooie accommodatie. Alle kamers zijn rookvrij en hebben airconditioning, een koelkast, minibar en een eigen badkamer. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, roomservice en een conciërgedienst. De kamers zijn gezellig en hebben een mooie inrichting. Meer info en boeken.
  1. Luxe verblijven in Perugia

Wil je je graag laten verwennenn, hierbij verschillende luxeverblijven in Perugia.

Hieronder bespreken we graag onze 3 favoriete luxe verblijven

  • Sina Brufani: Een prachtig 5-sterrenhotel in het centrum van Perugia. Het hotel heeft prachtige rookvrije kamers met airconditioning. Het hotel heeft een wellnesscentrum met een binnenbad, fitness, sauna en een tuin om tot rust te komen na een dagje bezienswaardigheden bezoeken. Het restaurant biedt ontbijt en je vindt hier ook een bar waar je na een dagje verkennen kan genieten van een lekker drankje. Meer info en boeken.
  • Sangallo Palace: Zo'n 10 minuten wandelen van het stadscentrum ligt deze mooie accommodatie. Dit hotel heeft een lounge, restaurant en bar. Het 4-sterrenhotel biedt ook een balie waar je uitstappen en activiteiten kan boeken. De kamers zijn rookvrije en het hotel biedt ook ontbijt aan in de vorm van een buffet. Verder is er een binnenzwembad en een fitnessruimte. Meer info en boeken.
  • Castello Di Monterone: In Italië verwent worden... Dat kan je het beste doen in een echt kasteel. Deze 4-sterrenaccommodatie bevindt zich dan ook in een echt kasteel zo'n 40 minuten wandelen van Perugia. Hier vind je een seizoensgebonden buitenzwembad, tuin, terras en restaurant. Alle rookvrije kamers hebben een kluisje en sommige hebben een balkon. Het hotel biedt een ontbijt aan en je kan na een dagje sightseeing relaxen in de bar met een drankje. Meer info en boeken.
  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Umbrië

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Umbrië? Dan hebben we goed nieuws, want wij deden al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Umbrië met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Umbrië.

Umbrië

Gratis reisgids Umbrië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?