Waar overnachten in Saksisch-Zwitserland? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Saksisch-Zwitserland? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Saksisch-Zwitserland? Onze favoriete verblijven

Tijdens je bezoek aan Saksisch-Zwitserland heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en leuke alternatieve verblijven in Chemnitz!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Aparthotel Villa Freisleben

Aparthotel Villa Freisleben in Dresden is gevestigd in een neoklassiek jugendstilpand uit 1916 naast een bospark in de wijk Blasewitz in Dresden. De accommodatie biedt kamers met een elegante inrichting. Daarnaast kan je hier ook genieten op het prachtige terras in de tuin.

's Ochtends wacht je een heerlijk ontbijtje in de stijlvolle ontbijtzaal van het Freisleben met een prachtige kroonluchter, grote erkers en een glanzende houten vloer. Gasten kunnen tevens buiten op het terras genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. Wil je graag de stad en de omgeving verkennen? Op een steenworp vind je de tramhalte Lene-Glatzer-Straße. In slechts 10 minuten bereik je het centraal station van Dresden en het historische centrum. Meer info en boeken.

  1. Leipziger Logis

Leipziger Logis is een charmant en gezellig appartement waar je kan verblijven met 6 personen. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, een eethoek en een keuken. Je zal er alles vinden wat je nodig hebt om te genieten van een zorgeloze vakantie.

Zo kan je er bijvoorbeeld tot rust komen in de groene tuin, waar je kan barbecueën met het hele gezin. Ook kan je in de buurt van het appartement prachtig wandelen en fietsen. Het centrum van de stad ligt op enkele kilometers van het appartement en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer info en boeken.

  1. Luga Homes – Stadthaus

Bij Luga Homes – Stadthaus kan je prachtige lichtrijke appartementen, studio’s en penthouses huren met eigen of gedeelde badkamer. Sommige units beschikken verder ook over een terras of balkon en een perfect uitgeruste keuken. Het appartementencomplex heeft bovendien een uitstekende locatie, vlakbij het centraal station, de dierentuin, de opera en het oude Stadhuis. Het vormt dus dé verblijfplaats bij uitstek voor reizigers die willen genieten van een gevarieerde citytrip. Meer info en boeken.

  1. B&B Hotel Leipzig-City

Op slechts enkele honderden meters van de Nikolai Church Leipzig en het Leipzig Museum of Fine Arts tref je B&B Hotel Leipzig City aan. In deze klassieke bed and breakfast kan je overnachten in mooie kamers met airconditioning en eigen badkamer, die worden opgevrolijkt door kleurrijke schilderijen.

Je geniet er elke ochtend van een lekker ontbijt en voor diner of lunch hoef je gelukkig niet ver te wandelen. Verschillende gezellige restaurants en bars liggen immers vlakbij het hotel. Doordat ook het centraal station op wandelafstand gelegen is kan je het hotel bovendien makkelijk bereiken met de trein. Meer info en boeken.

  1. co56 Hotel Chemnitz

Het co56 Hotel Chemnitz is een charmant hotel net buiten het centrum van Chemnitz. Het hotel is omringd door groen landschap, perfect voor een kleine wandeling. Het hotel ligt vlakbij de historische kant van de stad. Het hotel biedt verschillende faciliteiten waardoor dit hotel een geweldige keuze is voor je verblijf.

Het hotel biedt de volgende faciliteiten:

  • Ruime, rookvrije kamers
  • Luchthavenshuttle
  • Sportruimte
  • 2 restaurants
  • Parkeeropties in de buurt
  • Bar
  • Ontbijtbuffet
  • Huisdieren toegestaan

Het hotel biedt verschillende soorten kamers aan, van standaard tweepersoonskamers tot suites en familiekamers. Meer info en boeken.

  1. Ferienwohnung Chemnitz City

Als je graag wat meer ruimte hebt en toch nog wat luxe, kan je altijd kiezen om te verblijven in Ferienwohnung Chemnitz City. Dit is een prachtige accommodatie in het centrum van Chemnitz. Het appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een moderne en gezellige inrichting.

Het appartement heeft volgende indeling: een aparte inkomhal met gang, 2 tweepersoonskamers met tweepersoonsbedden, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, koelkast, magnetron en kookplaat. Alsook alle keukengerei en oven. Er is ook een eethoek, één badkamer met bad/douche en een balkon. Vanuit verschillende ruimtes heb je een uitzicht over de stad. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Saksisch-Zwitserland

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Saksisch-Zwitserland ? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Saksisch-Zwitserland met alle belangrijke bezienswaardigheden in Zuid-Duitsland en Noord-Tsjechië (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Saksisch-Zwitserland.

Saksisch-Zwitserland

Gratis reisgids Saksisch-Zwitserland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?