Waar overnachten in Chemnitz? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Chemnitz? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Chemnitz? Onze favoriete verblijven

Tijdens je bezoek aan Chemnitz in Saksisch-Zwitserland heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en leuke alternatieve verblijven in Chemnitz!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. B&B Hotel Chemnitz

Gelegen in het centrum van Chemnitz vind je deze gezellige B&B Hotel Chemnitz. Deze accommodatie is zeer gunstig gelegen in de buurt van verschillende bezienswaardigheden, zoals het Theater Chemnitz, Station Chemnitz en Opera Chemnitz. De B&B heeft een gratis parkeergelegenheid en er is een ontbijtbuffet waar je elke ochtend kan genieten van een lekkere maaltijd.

Deze B&B biedt verschillende voordelen, zo kan je kiezen uit een tweepersoonskamer met één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden, een driepersoonskamer en een familiekamer. De kamers kregen een moderne inrichting en zijn voorzien van airconditioning. Alle kamers zijn rookvrij en ensuite badkamer. Meer info en boeken.

  1. Pension Hoefti

Op de rand van de stad vind je Pension Hoefti, een charmante accommodatie zo'n 2 kilometer van verschillende bezienswaardigheden. Alle kamers zijn gezellig ingericht en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Zo hebben alle kamers een flatscreen-tv, bureau en hebben sommige kamers alsook een keuken. De meeste kamers hebben een gedeelde badkamer, als kan je ook een deluxe kamer kiezen, deze hebben een eigen badkamer.

Het pension heeft een gratis parkeergelegenheid en alle kamers zijn rookvrij. Er is een gedeelde keuken aanwezig, waardoor je 's ochtends je eigen ontbijt kan maken indien gewenst. Meer info en boeken.

  1. Avenue Das Gästehaus

Avenue Das Gästehaus ligt net buiten het centrum van Chemnitz en biedt comfort tijdens je verblijf. Deze accommodatie heeft een gratis parkeergelegenheid en biedt rookvrije kamers. Hier heb je keuze tussen een eenpersoonskamer en een tweepersoonskamer. De kamers kregen een moderne en gezellige inrichting met een huiselijke sfeer. De kamers hebben een eigen badkamer en flatscreen-TV.

Op wandelafstand vind je verschillende bezienswaardigheden en als je zo'n 30 minuten wandelt, kom je in het centrum van Chemnitz. De accommodatie heeft een gezellige tuin waar je tot rust kan komen. Er is ontbijt beschikbaar in deze accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Super 8 by Wyndham Chemnitz

In het centrum van Chemnitz vind je deze moderne accommodatie. De Super 8 by Wyndham Chemnitz heeft een zeer goede ligging in het centrum vlakbij verschillende leuke bezienswaardigheden. De accommodatie zelf biedt daarnaast nog enkele andere voordelen die zeer gunstig zijn voor je verblijf.

De faciliteiten die je kan vinden in dit hotel zijn

  • 24-uursreceptie
  • Luchthaventransfers
  • Bagageopslagruimte
  • Kamers met airconditioning
  • Ontbijtbuffet
  • Privéparking
  • Huisdieren zijn toegestaan

De kamers bieden voldoende ruimte en zijn modern ingericht. Meer info en boeken.

  1. Victoria Apartment

In het centrum van Chemnitz vind je het Victoria Apartment verblijf. Een leuke gezellige accommodatie tijdens je reis door Saksisch-Zwitserland. Het appartement ligt op wandelafstand van verschillende bezienswaardigheden en biedt alle mogelijke comfort en faciliteiten. Het appartement is geschikt voor 1 tot 3 personen en bevat een slaapkamer, woonkamer, keuken met vaatwasser en koelkast en een badkamer. Handdoeken en beddengoed worden verzorgd bij de accommodatie zelf. Meer info en boeken.

  1. Congress Hotel Chemnitz

Het Congress Hotel Chemnitz ligt in het centrum van de stad en daardoor op wandelafstand van verschillende bezienswaardigheden. Het hotel zelf beschikt over faciliteiten zoals een 24-uursreceptie, parkeeropties en een ontbijtbuffetrestaurant.

De kamers zijn modern ingericht en zorgen voor comfort tijdens je reis. De kamers zijn geschikt van 1 tot 2 personen en er zijn ook suites aanwezig indien je toch net iets meer comfort wil. Alle kamers zijn rookvrij en hebben een ensuite badkamer. Meer info en boeken.

  1. co56 Hotel Chemnitz

Het co56 Hotel Chemnitz is een charmant hotel net buiten het centrum van Chemnitz. Het hotel is omringd door groen landschap, perfect voor een kleine wandeling. Het hotel ligt vlakbij de historische kant van de stad. Het hotel biedt verschillende faciliteiten waardoor dit hotel een geweldige keuze is voor je verblijf.

Het hotel biedt de volgende faciliteiten:

  • Ruime, rookvrije kamers
  • Luchthavenshuttle
  • Sportruimte
  • 2 restaurants
  • Parkeeropties in de buurt
  • Bar
  • Ontbijtbuffet
  • Huisdieren toegestaan

Het hotel biedt verschillende soorten kamers aan, van standaard tweepersoonskamers tot suites en familiekamers. Meer info en boeken.

  1. Hotel an der Oper

Het Hotel an der Oper ligt in het centrum van Chemnitz en is een leuke keuze voor je verblijf in Chemnitz. Dit hotel werd onlangs gerenoveerd en heeft een moderne en gezellige sfeer. De kamers zijn ruim en bieden alle comfort. Het hotel heeft een privéparking, bar, 2 restaurants, sportruimte en biedt ontbijt aan.

Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, eenpersoonskamers, tot tweepersoonskamers, familiekamers en appartementen. Allen beschikken over airconditioning en een ensuite badkamer. Het appartement heeft alsook nog een kitchenette. Meer info en boeken.

  1. Hotel Chemnitzer Hof

In het centrum van Chemnitz vind je dit mooie viersterrenhotel, Hotel Chemnitzer Hof. Dit hotel biedt vele voordelen om de gasten alle comfort te bieden tijdens hun verblijf. Het hotel is gelegen nabij verschillende bezienswaardigheden en er zijn ook nog vele restaurants en bars in de buurt van het hotel.

In het hotel zelf vind je ook een restaurant, hier kan je 's ochtends genieten van een ontbijtbuffet en 's avonds van verschillende internationale gerechten. De bar voorziet een breed aanbod aan drankjes, deze kan je ook verkrijgen in de zitkamer. Verder is er nog een 24-uursreceptie en er zijn openbare parkeeropties beschikbaar in de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Ferienwohnung Chemnitz City

Als je graag wat meer ruimte hebt en toch nog wat luxe, kan je altijd kiezen om te verblijven in Ferienwohnung Chemnitz City. Dit is een prachtige accommodatie in het centrum van Chemnitz. Het appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een moderne en gezellige inrichting.

Het appartement heeft volgende indeling: een aparte inkomhal met gang, 2 tweepersoonskamers met tweepersoonsbedden, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, koelkast, magnetron en kookplaat. Alsook alle keukengerei en oven. Er is ook een eethoek, één badkamer met bad/douche en een balkon. Vanuit verschillende ruimtes heb je een uitzicht over de stad. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Saksisch-Zwitserland

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Saksisch-Zwitserland ? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Saksisch-Zwitserland met alle belangrijke bezienswaardigheden in Zuid-Duitsland en Noord-Tsjechië (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Saksisch-Zwitserland.

Saksisch-Zwitserland

Gratis reisgids Saksisch-Zwitserland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?