Reisfoto's op Plexiglas laten maken online

24 mei 2024 in Reisinfo0 reacties

Je maakt van je huis maar al te graag een echt thuis. Het neerzetten van de juiste soort sfeer is dan een van de belangrijkste punten van aandacht. Fijn om te weten, is dat het toevoegen van de nodige sfeer aan huis helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Vaak heb je slechts een paar kleine investeringen nodig waarmee je meteen al erg veel verschil kunt maken. Eén van de meest herkenbare vormen daarvan, is het ophangen van een reisfoto op plexiglas aan de muur. Dat deze investering zo geliefd is onder woningbezitters, is natuurlijk ook met een reden. In dit blog lees je er meer over.

  1. Een van de handigste vormen van wanddecoratie

Door een foto op plexiglas laten maken uit te zoeken voor je eigen huis, kies je voor een van de handigste vormen van wanddecoratie. Je hebt de keuze uit tal van formaten, zodat er voor iedere muur in huis een passende oplossing te vinden is. Dus heb je nog extra ruimte over boven het dressoir? In de gang? Of boven het bed in de slaapkamer in huis? In alle gevallen is het ophangen van een reisfoto op plexiglas altijd een erg goed idee. In een mum van tijd is de muur gevuld met een prachtig beeld en zorg je voor een extra persoonlijke twist aan de ruimte.

Bovendien komen de kleuren super helder en scherp over, wat je foto's echt tot leven brengt. Door de glanzende afwerking krijgt je ruimte een moderne look. Plus, plexiglas is veel lichter dan gewoon glas, dus het ophangen is een eitje. Een ander groot voordeel is de UV-bescherming. Hierdoor blijven de kleuren van je foto lang mooi, zelfs als ze in de zon hangen. Plexiglas is ook supersterk en duurzaam. Het breekt niet zomaar en als het al breekt, dan valt het niet uit elkaar in allemaal scherpe stukjes. Dat is wel zo veilig, vooral als je kinderen hebt. Ook is plexiglas weerbestendig, dus je kunt het gerust buiten ophangen of in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het schoonmaken is een fluitje van een cent; een zachte doek en wat schoonmaakmiddel is alles wat je nodig hebt!

  1. Direct een persoonlijke touch geven aan het interieur

En één van de grootste troeven van het hebben van een reisfoto op plexiglas aan de muur? Dat is dat je er meteen een erg persoonlijke touch mee kunt geven aan het interieur bij jou in huis. Een reisfoto op plexiglas is namelijk helemaal naar wens vorm te geven. Ga je het liefste voor een foto van een bijzonder uitzicht? Een beeld van je geleide partner op reis in grijstinten? Of een waanzinnige foto van die ene gezellige dag loungen? Het zijn slechts een paar voorbeelden van keuzes die erg geliefd zijn onder woningbezitters.

  1. Foto op plexiglas is in verschillende soorten formaten te koop

Ga je online aan de slag met het ontwerpen van een eigen reisfoto op plexiglas? Een van de eerste stappen die je maakt, is het bepalen van het formaat ervan. Meet dus de plek in huis - waar een reisfoto op plexiglas komt te hangen - een keer goed op. Dit maakt het ontwerpen (en dus ook het bestellen ervan) meteen weer wat makkelijker. Wat voor soort design haal je zelf het liefste in huis?

  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis smartphone fotografiegids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?