Tips voor een gezinsvriendelijke vakantie in eigen land

Volledige reisgids kopen voor € 10

Tips voor een gezinsvriendelijke vakantie in eigen land

15 juli 2024 in België0 reacties

De zomervakantie staat weer voor de deur en veel mensen zijn al druk bezig met de vakantievoorbereidingen. Heb jij kinderen en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het zoeken van een vakantiebestemming? Lees dan gauw verder. Ook in eigen land kun je goed terecht voor een onvergetelijke vakantie met het gezin. Hieronder vind je een heleboel inspiratie

Inhoud artikel

  1. De Haan

Zijn jij en je gezin echte strandliefhebbers? Dan is de plaats De Haan een goede vakantiebestemming voor jou en je gezin! Deze plaats is geliefd onder strandliefhebbers en dat is niet voor niets. Hier kun je genieten van de zee, het strand, de duinen en de gezellige boulevard. Ook op deze vakantiebestemming zijn er een aantal gezinsvriendelijke accommodaties beschikbaar.

Denk bijvoorbeeld aan een vakantiepark, waar je kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Vakantieparken in Europa zijn erg populair en dat is niet voor niets. Je kinderen kunnen genieten in het zwembad of een van de vele speeltuinen en jij kunt lekker uitrusten. Heerlijk om te combineren met een aantal stranddagen en eventueel een bezoekje aan de stad. Er is van alles mogelijk in de plaats de Haan!

  1. Belgische Ardennen

Een gezinsvakantie naar de Ardennen is een goede optie voor als je met het hele gezin wilt genieten van een heerlijke vakantie. Houd je van rust, avontuur en natuur? Dan zit je hier goed! Loop een van de vele avontuurlijke wandelroutes, waarvan er ook vele geschikt zijn om met kinderen te lopen.

Je kunt de Ardennen ook verkennen op de fiets. Huur een aantal fietsen voor het hele gezin en kies een passende fietsroute. In en rondom de Ardennen zijn er ook genoeg kindvriendelijke accommodaties te vinden. Denk bijvoorbeeld aan vakantieparken, vakantiehuizen en meer. In een vakantiepark zijn er vele faciliteiten voor kinderen en ze kunnen zich hier daarom ook goed vermaken. Zo kun je als ouders ook goed tot rust komen, wat ook niet geheel onbelangrijk is! Je merkt het, de Ardennen is een ideale bestemming voor een gezinsvakantie!

  1. Peer

Peer is ook een interessante vakantiebestemming voor mensen die van natuur houden. De plek Peer ligt in Belgisch Limburg. Rondom Peer kun je genieten van de natuur, bossen, heuvelachtige landschappen en meer. Ook hier kun je in een prachtig vakantiepark verblijven waar zowel je kinderen als jij je goed kunnen vermaken. Hier kun je genieten van de natuur, speelparken en meer. Wandel of fiets bijvoorbeeld de Nature Trail, waar je kunt genieten van unieke belevenissen en veel kunt leren over de natuur. Ook weer een aanrader om te overwegen voor de zomervakantie! Met al deze inspiratie kun jij alvast je zomervakantie gaan boeken!

  1. Ontdek de mooiste steden in België met onze reisgidsen

Wil je graag wat inspiratie op doen voor je stedentrip in België? Dat kan met onze compleet uitgewerkte reisgidsen! Download een van onze gratis reisgidsen, zodat je zeker niets mist tijdens je verblijf!

Reisgids BrusselBelgische ArdennenReisgids AntwerpenReisgids BruggeReisgids GentReisgids Belgische Kust
Reisgids BrusselReisgids Belgische ArdennenReisgids AntwerpenReisgids BruggeReisgids GentReisgids Belgische Kust
Belgische kust

Gratis reisgids Belgishce Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?