Waar overnachten in Durrës? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Durrës? 10 x accommodaties van goedkoop tot luxe

16 augustus 2024 in Albanië0 reacties

Tijdens je rondreis door Albanië zal je ook door Durrës reizen. Durrës is een van de oudste en meest levendige steden van Albanië, gelegen aan de kust van de Adriatische Zee. Deze stad, de op één na grootste van het land, combineert een rijke historische erfenis met moderne charme.

Met zijn mix van cultuur, geschiedenis en ontspanning aan zee, is Durrës een aantrekkelijke bestemming voor reizigers die het veelzijdige Albanië willen ontdekken. Hier zijn een tal van bezienswaardigheden, waardoor het ook aangeraden is om een accommodatie te boeken tijdens je reis. Wij hebben daarom onze favoriete verblijven op een rijtje gezet.

OVERNACHTEN: Hier vind je alvast alle mogelijke accommodaties in Durrës.

Inhoud artikel

  1. Hotel Vila Emes

Hotel Vila Emes is een charmant en kleinschalig hotel in Durrës. Het hotel biedt comfortabele en goed ingerichte kamers, vaak met balkons en uitzicht op de tuin of de omgeving. De sfeer is gemoedelijk en huiselijk, waardoor het ideaal is voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen verblijf.

Er zijn verschillende kamers beschikbaar, van familiekamers tot deluxe tweepersoonskamers. Het hotel ligt op een gunstige locatie, op zo'n 10 minuten wandelen van het strand en lokale bezienswaardigheden, en biedt persoonlijke service voor een aangenaam verblijf. Boek nu je overnachting in Hotel Vila Emes.

  1. Eden Guesthouse

Eden Guesthouse in Durrës is een gezellig en gastvrij pension dat bekend staat om zijn huiselijke sfeer en persoonlijke service. Het pension biedt comfortabele, eenvoudig ingerichte kamers die vaak zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer.

Gasten waarderen de rustige en ontspannen omgeving, die vaak wordt versterkt door een mooie tuin of terras waar je kunt ontspannen. Eden Guesthouse ligt op een gunstige locatie, niet ver van het strand en het centrum van Durrës, waardoor het een ideale keuze is voor reizigers die een rustige en betaalbare accommodatie zoeken. Meer info en boeken.

  1. Sea View Apartments

Sea View Apartments in Durrës zijn moderne vakantiewoningen die direct aan de kust liggen, met een prachtig uitzicht op de Adriatische Zee. Deze appartementen zijn populair bij toeristen vanwege hun gunstige ligging, vaak dicht bij het strand en het centrum van Durrës.

De appartementen zijn goed uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, een volledig ingerichte keuken, comfortabele slaapkamers, en een balkon met uitzicht op zee. De units zijn rookvrij en er is parkeergelegenheid aan het gebouw. Verder is er een terras, restaurant, bar en kan je een auto huren via de eigenaars.

Veel gasten waarderen de combinatie van comfort en een mooie locatie, wat ze ideaal maakt voor een ontspannen vakantie. Meer info en boeken.

  1. Grand View Apartment

Grand View Apartment in Durrës is een luxe en ruim vakantieverblijf dat bekendstaat om zijn adembenemende uitzicht op de Adriatische Zee. Dit appartement is stijlvol en modern ingericht, met een open woonruimte die vaak wordt benadrukt door grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Het appartement beschikt over een goed uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers, en een eigen balkon of terras waar gasten kunnen genieten van het panoramische uitzicht.

Het appartement biedt voordelen zoals

  • Airconditioning
  • Gratis Wi-Fi
  • 2 badkamers
  • Wasmachine
  • Parkeerplaats aan het verblijf
  • Gunstige locatie: dicht bij het strand en lokale bezienswaardigheden

Deze voordelen en voorzieningen zorgen ervoor dat dit verblijf een uitstekende keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar een hoogwaardig verblijf met een prachtig uitzicht in Durrës. Boek nu je verblijf in het Grand View Apartment.

  1. Vakantiewoning Casa Topia

Casa Topia in Durrës is een charmante en stijlvolle 4-sterrenaccommodatie die bekendstaat om zijn ontspannen sfeer. Dit verblijf biedt comfortabele kamers die vaak smaakvol zijn ingericht. De kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen, zoals airconditioning en eigen badkamers, en sommige hebben balkons met uitzicht op de omgeving.

Casa Topia heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte en een mooie tuin of terras, waar gasten kunnen ontspannen. De locatie is meestal gunstig, dicht bij het strand en lokale attracties, wat het een uitstekende keuze maakt voor reizigers die comfort en een stijlvolle ambiance zoeken tijdens hun verblijf in Durrës. Meer info en boeken.

  1. Relax Inn Hotel

Relax Inn Hotel in Durrës is een modern en comfortabel 4-sterrenhotel dat zich richt op een ontspannen en aangenaam verblijf voor zijn gasten. Het hotel biedt goed ingerichte kamers, met eigentijdse meubels, airconditioning, en eigen badkamers. Sommige kamers hebben ook balkons met uitzicht op de stad of de zee.

Het hotel staat bekend om zijn rustige sfeer en vriendelijke service, waardoor het ideaal is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel ligt op een gunstige locatie, dicht bij het strand en belangrijke bezienswaardigheden, waardoor gasten gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. Daarnaast biedt het hotel voorzieningen zoals een restaurant en een bar. Dankzij de gunstige ligging en mooie kamers is dit hotel een mooie keuze voor je verblijf. Boek nu je verblijf in het Relax Inn Hotel.


  1. Amara Hotel & Spa

Het Amara Hotel & Spa in Durrës is een luxe hotel dat bekendstaat om zijn elegante inrichting, uitgebreide voorzieningen en focus op welzijn en ontspanning. Dit 4-sterrenhotel biedt ruime, modern ingerichte kamers die zijn uitgerust met alle gemakken zoals airconditioning, flatscreen-tv’s, luxe badkamers, en sommige kamers met balkons met prachtig uitzicht op de Adriatische Zee.

Het hotel biedt leuke voorzieningen en voordelen zoals

  • Een hoogwaardig spa- en wellnesscentrum, waar gasten kunnen genieten van diverse behandelingen, sauna’s, en een binnenzwembad
  • Een verfijnd restaurant dat zowel lokale als internationale gerechten serveert
  • Een stijlvolle bar voor een ontspannen drankje
  • Het hotel ligt dicht bij het strand

Hierdoor is dit hotel een perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar comfort, luxe, en ontspanning in Durrës. Boek hier je overnachting.

  1. Sol Tropikal Durrës

Sol Tropikal Durrës is een resortachtig 4-sterrenhotel dat bekendstaat om zijn ligging aan het strand, omgeven door weelderige tuinen en palmbomen. Dit hotel biedt een ontspannen en tropische sfeer, met een breed aanbod aan faciliteiten om gasten een comfortabel verblijf te bieden. De kamers zijn modern ingericht, vaak met balkons die uitzicht bieden op de zee, het zwembad of de tuin.

Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, een privéstrandgedeelte, en diverse eetgelegenheden die zowel lokale als internationale gerechten serveren. Er zijn ook recreatieve voorzieningen zoals sportvelden, een fitnessruimte, en een kinderspeelplaats, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen en koppels. De ontspannen ambiance en uitgebreide faciliteiten maken Sol Tropikal Durrës een populaire keuze voor een zorgeloze vakantie aan de Adriatische kust. Meer info en boeken.

  1. Klajdi Resort & Spa

Klajdi Resort & Spa in Durrës is een 5-sterrenresort dat bekendstaat om zijn uitgebreide wellnessfaciliteiten en comfortabele accommodaties. Het resort ligt direct aan het strand en biedt gasten een serene omgeving met prachtig uitzicht op de Adriatische Zee. De kamers en suites zijn modern en stijlvol ingericht, vaak voorzien van balkons of terrassen, airconditioning, en andere luxe voorzieningen. Het hotel heeft meerdere restaurants die zowel lokale als internationale gerechten serveren.

Het hoogtepunt van Klajdi Resort & Spa is het uitgebreide wellnesscentrum:

  • Een groot aanbod aan behandelingen
  • Een sauna,
  • Een stoombad
  • Een binnenzwembad
  • Een buitenzwembad
  • Een fitnessruimte

Met zijn combinatie van ontspanning, luxe en directe toegang tot het strand, is Klajdi Resort & SPA een ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een verwenervaring. Meer info en boeken.

  1. Grandstay Apartments

Grandstay Apartments in Durrës zijn moderne en stijlvolle appartementen die ideaal zijn voor reizigers die comfort en zelfstandigheid zoeken tijdens hun verblijf. Deze 5-sterrenaccommodatie biedt appartementen met ruime woonruimtes, voorzien van een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers, en een eigen balkon of terras met uitzicht op de stad of de zee.

De appartementen zijn uitgerust met voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi, en een flatscreen-tv. Sommige units hebben extra faciliteiten zoals een wasmachine of een vaatwasser, wat ze bijzonder geschikt maakt voor zowel korte als langere verblijven.

Deze accommodatie is gelegen op een gunstige locatie, dicht bij het strand, winkels, restaurants en lokale bezienswaardigheden, waardoor gasten gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. Ze bieden een combinatie van luxe en huiselijkheid, wat ze een populaire keuze maakt voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers in Durrës. Boek nu je overnachting in dit 5-sterrenverblijf.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Albanië met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Albanië? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Albanië en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in van het land(+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Albanië hier.

Albanië

Gratis reisgids Albanië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?